Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openingstocht

18 april 2021

Gegevens

Datum:
18 april 2021
Evenement Categorie:
Site:
www.spatlab.nl

Organisator

Motorclub MC Spat.Lab
Telefoon
06-49655563
E-mail
spatlab(at)gmail.com
Bekijk de site van Organisator

De lente is begonnen, de dagen worden langer, de motoren worden van stal gehaald… Het is tijd voor onze jaarlijkse openingsrit! 

 

Dit keer is het een bescheiden rondje geworden van ongeveer 150km. Een mooie rit om weer in het zadel te kruipen en alle motorspieren los te schudden. Voor menigeen zal het een ritje “rund ums Hause” zijn, aangezien we het Oost-Brabantse landschap bezoeken. 

Je start in Geldrop en rijdt via kleine boerenlandweggetjes richting Nederweert. Vandaaruit gaat de route Oostwaarts de Peel in om langs de Maas weer richting het Noorden te rijden. Her en der worden doorgaande wegen afgewisseld door kleine bospaadjes. Met een grote boog om Venray heen rijd je uiteindelijk natuurgebied de Rips in om bij Bakel de route te beëindigen. 

Helaas kunnen we dankzij Covid-19 nog steeds niet met elkaar afspreken. Concreet houdt dit in dat we geen gezamenlijke start van de route kunnen doen. Ondanks dat willen we jullie toch een heerlijke opening van het seizoen bieden. 

Rij de route op eigen gelegenheid. De start ligt bij de McDonalds in Geldrop. Wil je in een klein groepje toeren, dan kun je daar op de parkeerplaats verzamelen en eventueel een coffee-to-go genieten. Hetzelfde geldt voor het eindpunt in Bakel. Je kunt nog even je motor en jezelf bijtanken bij de Texaco, voordat je weer huiswaarts gaat. 

Hou er ook rekening mee dat je onderweg nergens kunt lunchen. Neem je eigen picknickspullen mee. Onderweg zijn vast genoeg plekjes om op een bankje van het uitzicht te genieten.

Veel plezier, geniet van je eerste Spatlab-motor-kilometers en laat ons weten wat je van de route vond. 

 

Voor al onze tochten en andere activiteiten geldt dat deelname geheel op eigen risico is. MC Spatlab faciliteert alleen de organisatie hiervan en aanvaardt dus geen enkele aansprakelijkheid.

 

 

Algemene informatie voor vertrek en huisregels

De algemene informatie voor vertrek,vind je hier,  voor de huisregels kun je hier terecht.

 

Controle van je motor

Klik hier voor de motorcontrolepunten voor aanvang van het motorrijden (BRAVOK)

 

Bijzondere bepalingen in de diverse landen

Klik hier om deze bijzondere bepalingen voor het rijden in groepen in Duitsland te bekijken.

 

Correct laden routes

Een van de meestvoorkomende problemen met het laden van routes heeft te maken met het inladen van routes van een derde (deze dus). Alles lijkt in orde, maar zodra je de route in mapsource of basekamp wil openen krijg je een foutmelding.

De beschrijving hoe je de routes correct kunt laden vind je hier!!

 

De weg kwijt met je Garmin??

Klik hier om te kijken hoe je dit op kunt lossen.

 

De route

Klik hier voor de route – Garmin route

Klik hier voor de route – Garmin tracks

Klik hier voor de route – TomTom

 

Wat zijn POI’s en wat kun je er mee?

Klik hier voor meer info.

 

Waar gaan we heen?

Klik hier om het kaartje van de route te bekijken.

 

Mocht je dit icoontje rechts naast het linkadres zien, dan daar op klikken, google ziet deze pagina als onbeveiligd, maar je wordt dan doorgelinkt naar de goede pagina. Dit heeft te maken met de nieuwe regelgeving qua websites.

 

N.B. Zoals voor al onze weekenden en tochten, geldt ook hier:

We hebben ons best gedaan om mooie routes uit te zoeken en we rijden die grotendeels voor om eventuele problemen te onderkennen. Echter, het rijden van de routes is natuurlijk geheel op eigen risico! Iedereen is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar eigen veiligheid!  Ga niet blind achter je voorganger aan, maar neem je eigen beslissingen. Indien je het niet veilig acht de route te voltooien of als je een bepaalde verkeerssituatie anders wilt oplossen dan je voorganger, dan heb jij de vrije keuze om dit te doen. Wij verplichten je niets. We vragen je om met gezond verstand aan onze routes deel te nemen.

 

 

Organisatie

Deze toertocht wordt georganiseerd door Motorclub MC Spat.Lab Eindhoven.

 

Anja Welvaarts spatlab@gmail.com 06-49655563
Leonor Orban leonor.orban(at)gmail.com
Jeroen Alink jeroen.alink(at)gmail.com
Frank Vork fta.vork(at)gmail.com
Gerry van Someren gerry.vansomeren(at)gmail.com