Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Openingstocht

28 april

Gegevens

Datum:
28 april
Evenement Categorie:
Site:
www.spatlab.nl

Organisator

Motorclub MC Spat.Lab
Telefoon
06-49655563
E-mail
spatlab(at)gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Restaurant “De Wildenberg” Goudreinet
Eindhovenseweg 101
Weert, 6002 TB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0495-574170
Bekijk de site van Locatie

April doet wat-ie wil: de eerste mooie zonnige dagen hebben zich alweer laten zien tussen alle koude dagen. Een goeie trend is ingezet naar het nieuwe seizoen: het wordt dus weer tijd voor de gezamenlijke openingsrit!

We verzamelen om 10.00 uur bij Restaurant Goudreinet de Wildenberg, langs de A2, net boven Weert. Van daaruit duik je direct de kleine landweggetjes in richting België. Bij Maaseik rijdt je weer Nederland binnen om met een grote boog om Nationaal Park de Meinweg te rijden. Via deze grote omweg bezoek je ook Duitsland. Hier zijn een aantal opties om te pauzeren bij een bakkertje of een lokaal restaurant. Via een aantal schitterende bosgebieden en vergezichten kom je uiteindelijk via het Brachter Wald weer terug in Nederland. Afhankelijk van je timing, kun je met je groepje pauzeren direct op deze grensovergang of iets verder op, na het pontje over de Maas in Kessel.

 

Na deze veerdienst zet je alweer de laatste kilometers in richting het eindpunt van de route: Nationaal Park de Grote Peel. Bij de Peelkiosk kun je nagenieten van een mooie rit. Hou er rekening mee dat de Peelkiosk om 17.00 uur sluit. Als je dit niet haalt, dan kun je het best eindigen bij Restaurant de Beleaving, midden in de bossen bij Helden. Hun terras en restaurant is tot later open.

Inschrijving

Leden: gratis

Niet-leden: € 5,00

 

Voor al onze tochten en andere activiteiten geldt dat deelname geheel op eigen risico is. MC Spatlab faciliteert alleen de organisatie hiervan en aanvaardt dus geen enkele aansprakelijkheid.

 

Algemene informatie voor vertrek en huisregels

De algemene informatie voor vertrek,vind je hier,  voor de huisregels kun je hier terecht.

 

Controle van je motor

Klik hier voor de motorcontrolepunten voor aanvang van het motorrijden (BRAVOK)

 

Bijzondere bepalingen in de diverse landen

Klik hier om deze bijzondere bepalingen voor het rijden in groepen in Duitsland te bekijken.

 

Correct laden routes

Een van de meestvoorkomende problemen met het laden van routes heeft te maken met het inladen van routes van een derde (deze dus). Alles lijkt in orde, maar zodra je de route in mapsource of basekamp wil openen krijg je een foutmelding.

De beschrijving hoe je de routes correct kunt laden vind je hier!!

 

De weg kwijt met je Garmin??

Klik hier om te kijken hoe je dit op kunt lossen.

 

De route

Klik hier voor de route. (dit is een zipbestand mocht de link niet automatisch openen, gebruik dan je rechtermuisknop en sla deze dan op met: link opslaan als..)

 

Wat zijn POI’s en wat kun je er mee?

Klik hier voor meer info.

 

Mocht je dit icoontje rechts naast het linkadres zien, dan daar op klikken, google ziet deze pagina als onbeveiligd, maar je wordt dan doorgelinkt naar de goede pagina. Dit heeft te maken met de nieuwe regelgeving qua websites.

 

N.B. Zoals voor al onze weekenden en tochten, geldt ook hier:

We hebben ons best gedaan om mooie routes uit te zoeken en we rijden die grotendeels voor om eventuele problemen te onderkennen. Echter, het rijden van de routes is natuurlijk geheel op eigen risico! Iedereen is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar eigen veiligheid!  Ga niet blind achter je voorganger aan, maar neem je eigen beslissingen. Indien je het niet veilig acht de route te voltooien of als je een bepaalde verkeerssituatie anders wilt oplossen dan je voorganger, dan heb jij de vrije keuze om dit te doen. Wij verplichten je niets. We vragen je om met gezond verstand aan onze routes deel te nemen.

 

 

Organisatie

Deze toertocht wordt georganiseerd door Motorclub MC Spat.Lab Eindhoven.

 

Anja Welvaarts spatlab@gmail.com 06-49655563
Leonor Orban leonor.orban(at)gmail.com
Jeroen Alink jeroen.alink(at)gmail.com
Frank Vork fta.vork(at)gmail.com
Gerry van Someren gerry.vansomeren(at)gmail.com