Over ons

Doelgroep

 

Iedereen die die enthousiast is over motoren en/of motorrijden kan lid worden van MC Spat.Lab. Het is niet nodig om een motorfiets te bezitten, of zelfs maar je rijbewijs A te hebben om bij de club te komen. De club is er voor iedereen die de motor als hobby heeft en dit wil delen met collega motorhobbyisten. Er wordt binnen onze club geen onderscheid gemaakt wat betreft motoren (van Aprillia tot Yamaha) of leeftijd (8-80, zullen we maar zeggen).

 

 

 

Doelstelling

 

We willen op een aangename manier het plezier van het motorrijden en alles wat daarmee te maken heeft met elkaar verenigen, met als belangrijkste kenmerk gezelligheid en ontspanning. Het organiseren en het rijden van toertochten zal hierin de voornaamste bezigheid vormen.

 

Aktiviteiten

 

Het organiseren en het rijden van toertochten is de belangrijkste bezigheid van de Motorclub. Met de motor door een prachtig landschap te rijden, is de beste manier om zoveel mogelijk te zien van de omgeving en te genieten van de natuur. Om ook de gebieden te kunnen verkennen die niet direct binnen ons bereik liggen zullen er 1 of meerdere motorvakanties georganiseerd worden.
Veiligheid staat natuurlijk voorop, en daar besteden we veel aandacht aan. Want wie kan op dit moment een theorie examen met goed gevolg afleggen. Wij zorgen ervoor dat je kennis weer opgefrist wordt en dat je van alle nieuwe regels op de hoogte bent. Verder doen we mee aan Verhoogde Rijvaardigheid Opleidingen van de KNMV / NVVM. Verschillende verzekeringsmaatschappijen erkennen deze opleidingen als zeer zinvol en geven dan ook 10% korting op je verzekeringspremie.

In het winterseizoen zijn er aktiviteiten die zijdelings met het motorrijden te maken hebben: zoals bijv. een bezoek aan de Motorbeurs in Utrecht, een midddagje karten, informatie/theorie-avond verkeersveiligheid, workshop levensreddend handelen bij een motorongeval, voorlichtingsmiddag motorbanden of een middagje bijzondere verrichtingen.

 

 

 

 

Motorclub-commissie

 

We hebben een aktiviteitencommissie, die uit een aantal enthousiaste motorvrienden bestaan, Anja, Welvaarts, Leonor Orban , Gerry van Someren, Jeroen Alink en Frank Vork.

 

Anja Welvaarts
Anja werkt als organisatieondersteuner bij de FNV. Anja rijdt een Cagiva Raptor 650. Anja doet alle administratie en is verder het aanspreekpunt binnen de club. Als je dus vragen hebt dan moet je bij haar zijn.

 

E-mail: spatlab(at)gmail.com
Telefoon: 06-49655563

 

Contributie

 

De bijdrage bedraagt 50 euro per jaar/per persoon. Dit bedrag dient 1 x per jaar gestort te worden op bankrekeningnummer NL83ABNA0425810151 t.n.v. MC Spat.Lab, onder vermelding van “Bijdrage MC Spat.Lab.” .

 

Lid Worden ?

Lid Worden ? Een Lidmaatschap Aanvraag Formulier kun je verkrijgen bij Anja Welvaarts (spatlab@gmail.com).

Ook voor overige vragen kun je bij haar terecht.