Verslag 4 dagen Luxemburg 2013

Luxemburg 2013, voor ons de eerste keer.

 

Ondanks dat wij heel vaak regen hebben gehad met motorvakanties en -weekenden hebben we toch het risico genomen en geboekt voor het motorweekend in Luxemburg. Misschien heeft het wel aan de warme mensen gelegen? maar we hebben meer kregen dan we gehoopt hadden. Wat een weer!!

 

Eerste dag, de heenreis

Na een mooie rit, waarbij het even spannend was of we het wel haalde met de benzine, kwamen we een beetje verhit aan bij het hotel. Na een verkoelende douche in de mooie moderne kamer zagen we een terras vol gezellige mensen aan het genieten van een verkoelend drankje.

En die eerste dag was ik al blij dat we niet door de Kautenberg gereden waren, pfoehh. Het werd de rode draad van het weekend. Niet meer doen mensen, mijn tijd komt nog wel 😉 .

Tweede dag, bergtraining

Met 6 personen waren we ingedeeld bij Jasper. wij de beginnelingen. Helaas liet de navigatie van Jasper het afweten, we maakten twee keer hetzelfde rondje en kregen de route maar niet opgepakt. Terug naar het hotel de lunch gebruikt en het nog maar eens geprobeerd. Ik ben lekker bij Jasper achterop gekropen en heb een relaxte middag gehad. Harrie heeft die dag kilometers gevreten. Heerlijk vond hij het, lekker doorrijden en…. met de Garmin die weer werkte dankzij Jeroen.

Derde dag,touren

Ik dacht dat er een rustdag tussen zou zitten maar dat zat er niet in. Zou ook niet zo leuk zijn, er valt niet veel te beleven rondom het hotel. dus met een clubke de lange route gereden. Met Leon als fantastische voorrijder, de opbeurende woorden van Mark en Helma en natuurlijk mijn eigen Harrieke was het een fantastische dag. En als klap op de vuurpijl, de Kautenberg. Bedankt Jeroen dat ik hem mocht beleven bij jou achterop.

 

Vierde dag, naar huis

De reis ging voorspoedig. Harrie had de pechvogel van het weekend achterop en we hebben hem netjes thuis afgezet. Tsjonge jonge wat was het heet. Mijn schoenen krulde er van op, echt waar hoor. En bij thuiskomst konden ze ons uitwringen, maar daar zal iedereen wel last van gehad hebben.

 

Al met al waren het leuke dagen. De kamer fantastisch ( lekker douchke), het eten goed en het gezelschap geweldig.

 

Lieve mensen, bedankt voor het mooie weekend en tot de volgende keer.

 

Harrie en Inja