De aktiviteiten van 2006
26 Maart Uitje
23 April Openingstocht
7 Mei Informatiemiddag outdoor/kampeerbenodigdheden/motortransformatie
25/26/27/28 Augustus Moezelweekend
September laatste tocht
Verder zullen er nog andere activiteiten ingepland worden
7 mei 2006

Informatiemiddag outdoor/kampeerbenodigdheden/motortransformatie"

Download de poster (.doc)

Outdoorshop
Kiwi Bikes heeft zich verplaatst in de motorrijder die met de rugzak om op vakantie gaat. Uit ervaring weten wij dat het niet altijd gemakkelijk is om je spullen goed en handig te vervoeren. Die trui die je nodig hebt zit altijd onderin je rugzak en het kost je altijd weer een hoop kunst en vliegwerk om hem op te diepen zonder je overige spullen overhoop te halen. Kiwi Bikes Outdoorshop is gespecialiseerd in slimme, handige en vooral functionele oplissingen. Of het nu om je rugzak gaat, over lichtgewicht tenten, slaapzakken en matten, over koken of over outdoortools die je motorvakantie net een beetje extra geven.

Airbrush en Special Paint
Door Airbrush of Special Paint te gebruiken op het spuitwerk van je motorfiets kun je al met kleine details een andere look creeŽren. Te denken valt bijvoorbeeld om een afbeelding die je de moeite waard vindt om in airbrush te laten verwerken. Met Special Paint kun je denken aan speciale lakken, zoals de wel bekende metaliclakken. In metaliclakken zijn ook diverse mogelijkheden; denk bijvoorbeeld aan een grovere korrel of flakes. Helemaal up to date zijn de multicolors waardoor de lichtval uiteindelijk de kleur van je motor bepaald. Maar ook met gebruik van de gewone laksoorten en creativiteit kun je tot een fantastisch resultaat komen. De kosten van deze effecten varieren sterk, dit heeft te maken met onder andere de soort lak, de manier van aanbrengen, de grote van het te bewerken oppervlak.

Biketranformations
Biketranfsormations; opleuken; pimpen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn en niet zoveel te kosten. Het kostenplaatje ligt natuurlijk sterk aan je wensen. Ook hier geldt dat het in beginsel niet te hoog in kosten hoeft te komen. Met het monteren van bijvoorbeeld radioatorcowls; bellypan; andere spiegels; rempotjes; geanodiseerde deksels; bestickering; etc. of juist het weghalen van bepaalde onderdelen kun je al een heel eind komen. Als je een groter budget voor handen hebt kun je ook denken aan remschakelsystemen; op maat gemaakte voorvorken; framewerk; andere achterkant; uitlaatsystemen. Wil je veel en is je budget klein dan kun je ook in fases veranderingen aanbrengen.

Behendigheid
Ken jij alle bijzondere verrichtingen nog? Hoe behendig ben je met je eigen motor? Op het door ons uitgezette parcours kun je, in kleine groepjes, onder begeleiding van Bart, rij-instructeur bij MHE, testen hoe behendig je bent. Voor wie de uitdaging aandurft! Bart en zijn collega Harold geven beide motorrij-instructies bij MHE; ook voor de gevorderde motorrijder bieden ze cursussen.

< Top