De aktiviteiten van 2004
23 Jan Jaarlijks Uitje - "Onze Wereld"
25 Jan Bezoek aan de Motorsalon in Brussel
29 Feb Motorbeurs Utrecht
25 Apr Spat.Lab. Openingsrit
20-22 mei Eurotoer van mc'72 (Hemelvaart)
26-27 jun Spat.Lab. Weekend (1) naar Salm (Eifel)
10-11 Jul Spat.Lab. Weekend (2) naar Salm (Eifel)
10-11 Sep Moezel weekend MMC'72
?? Sep Toertocht
?? Nov Intercom en GPS informatieavond
?? Dec Jaarlijks Uitje
23 - januari - 2004

Jaarlijks Uitje - "onze wereld"

22 personen hebben ons dit jaar vergezeld in het .... restaurant in Spoordonk. Er waren verschillende bufetten waar je uit kon kiezen. Zo was er een speciaal bufet voor het voorgerecht, een bufet voor het chinees eten en een voor Japans eten. Als er iets klaar gemaakt moest worden dan kon je de ingredienten op je bord scheppen en daarmee naar de betreffende kok gaan. (1 voor Chinees, 1 voor Japans en 1 voor Holands). Deze maakte het betreffende eten dan voor je klaar. Natuurlijk kon je zoveel eten als je wilde. Het belangrijkste bufet was ik nog vergeten dat was natuurljk het dessert bufet. Alle soorten ijs en bavoirios? al of niet met slagroom te voorzien.
Het is een heel gezellige avond geworden en iedereen heft zich reuze vermaakt.

< Top
25 - januari - 2004

Bezoek aan de Motorsalon in Brussel
Op zondag 27 januari hebben we een bezoek gebracht aan de Motorsalon in Brussel. Deze beurs kenmerkt zich vooral doordat bekende en minder bekende motorfabrikanten (importeurs) hier alle modellen laten zien. Het leuke van de beurd is dus dat je heel veel modellen kunt 'passen' zondar dat je hier heel veel dealers voor af moet reizen. We hebben veel geluk gehad wat betreft de drukte, we konden eigenlijk overal vrijwel meteen bij, wat deze dag echt tot een relaxed dagje heeft gemaakt. In elk geval vonden wij het zeker de moeite waard.


< Top

29 - februari - 2004

Bezoek aan de Motor 2004 in Utrecht
Op zondag 29 februari was de Motorbeurs in Utrecht aan de beurt, hier lieten ruim 300 exposanten in vijf Jaarbeurshallen van alles en nogwat zien. Het accent lag sterk op avontuurlijke motorbeleving, veiligheid en service. Vorig jaar trok deze beurs meer dan 100.000 bezoekers. 

Organisator Motor Events uit Breda richtte een plek in waar motorrijders hun verlichting, remmen en banden en uitlaatgeluid konden laten checken. De motorrijder kon verder kosteloos een duidelijk overzicht krijgen van de technische staat van zijn/haar machine, verzorgd door de KNMV. Verder is dit ook een beurs met tweedehands motoren, bedrijven die motorreizen organiseren, heel veel koopjes in kleding, helmen, postorderbedrijven enz. enz.

< Top
25 - April - 2004

 Toertocht door Noord-Limburg

Op zondag 25 april zijn we het motorseizoen gestart met een gezellige toertocht door N-Limburg. Voor meer info over deze toertocht klik op het logo

Foto's van deze dag zijn te vinden in het Foto Album

< Top