Route
GPS Route
Roadbook
Organisatie
 
 

Poster
 

Roadbook voor routerol
 

Roadbook als boekje
 
Het weer voor de komende dagen

 

 

Openingstocht 2004

De eerste spatlab motortoertocht van dit jaar is een afwisselende tocht die voert richting midden en noord Limburg. Ook dit jaar willen we weer proberen een mooie tocht te combineren met veel gezelligheid. Om in de stemming te komen verzamelen we bij Cafe "de Sleutel" op de markt in Valkenswaard, waar be beginnen met een heerlijk kopje koffie of thee. Het eerste gedeelte van de route voert ons over mooie binnen wegen naar en langs de Maas in Limburg. Na ongeveer twee uurtjes rijden kunnen we dan gezellig samen lunchen, om vervolgens goed gestemd het tweede deel van de route te rijden. Uiteindelijk komen we dan weer in Valkenswaard terrecht waar we nog gezellig op een terrasje kunnen nababbelen over de gereden route. Zoals altijd zijn ook niet Mc Spat,Lab Leden van harte welkom om mee te rijden.

Route


Klik op de kaart om te vergroten

   
Route (GPS)

De route die je hieronder kunt downloaden is gemaakt in Mapsource voor een GPS van het merk Garmin. Dus om deze GPS route te kunnen gebruiken moet je in elk geval beschikken over de laatste versie van het programma Mapsource. Deze is te downloaden van het internet. De link is:

http://www.garmin.com/cartography/mapSource/download.html

Je kunt ook een track log downloaden. Deze is in de meeste programma's in te lezen, of te converteren voor een van de ze programma's

Voor degenen die geen GPS hebben heeft het geen zin om iets te downloaden omdat je ook moet beschikken over kaartmateriaal. Deze is alleen verkrijgbaar op cd-rom (Deze zal ter zijner tijd verkrijgbaar zijn via de motorclub!)

2004-04-25 Mapsource - N-Limburg.gdb (Mapsource 6.0)
2004-04-25 Mapsource_N-Limburg.mps (Mapsource 5.4)
2004-04-25 Track_N-Limburg.trk (track log)
   
Roadbook (Booklet)

Download hier het roadbook in booklet-vorm (PDF formaat)

Boekje maken?
 • Dubbelzijdig uitprinten,
 • Dubbelvouwen,
 • klaar.
 •    
  Roadbook (Routerol)

  Download hier het roadbook in routerol-vorm (PDF formaat).

  Roadbook maken?
 • Enkelzijdig uitprinten,
 • Snijden of knippen langs de markeerlijn,
 • Klaar.
 •    
  Organisatie

  Deze toertocht wordt georganiseerd door Motorclub MC Spat.Lab Eindhoven

  Anja Welvaarts 040 2744988
  Erik Bastiaans
  Peter van Eijndhoven