Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winteractiviteit Grotten – Valkenburg

15 december 2013 @ 10:00 - 14:30

Gegevens

Datum:
15 december 2013
Tijd:
10:00 - 14:30
Evenement Categorie:

Organisator

Motorclub MC Spat.Lab
Telefoon
06-49655563
E-mail
spatlab@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fluwelengrot
Daalhemerweg 27
Valkenburg, Netherlands
+ Google Maps

Dit jaar hebben we voor jullie een actief evenement georganiseerd om de motor-leegte tijdens de wintermaanden door te komen. We gaan de grotten en katakomben van Limburg (Valkenburg) op een originele manier verkennen.

Deadline aanmelden: donderdag 14 November…

Wat gaan we doen?

In de ochtend trekken we de klimgordels aan en duiken we de grotten in om te klimmen, abseilen en klettersteigen. Na een avontuurlijke tocht door het ondergrondse doolhof verplaatsen we ons naar een nieuwe lokatie waar we een heerlijke lunch krijgen aangeboden om hernieuwde energie op te doen. Dit is namelijk hard nodig, omdat we in de middag een andere grot per mountainbike gaan verkennen.

Alle activiteiten duren gemiddeld anderhalf uur en we gaan met een groep van minimaal 10 man elke activiteit doen.
Beide evenementen worden door ASP Adventure georganiseerd. Zij hebben een uitgebreide website waar je meer informatie kunt vinden over beide evenementen; inclusief foto’s en filmpjes om je een beter beeld te geven van de activiteiten! Voor meer informatie over de klautertocht klik je hier. Voor meer info over het grotbiken klik je hier.


Wanneer en waar?

Zondag 15 december vind het evenement plaats in de grotten van Valkenburg. We verzamelen bij de ingang van de Fluweelengrot waar tevens het eerste evenement plaatsvindt.


Zie hieronder het schema gedurende de dag:

Activiteit  ooooo  Begin – Eind ooooo  Locatie
Grotklautertocht 10.00 – 11.30 Fluweelengrot
Verplaatsen naar de Sibbergroeve 11.30 – 12.00 n/a
Lunch 12.00 – 13.00 Sibbergroeve
Grotbiken 13.00 – 14.30 Sibbergroeve

 

Je hebt de optie om deel te nemen aan slechts 1 evenement (klautertocht of grotbiken) of om deel te nemen aan beide evenementen. Aan jou de keuze.

Uiteraard is het het leukst als je aan beide activiteiten deelneemt. De lunch is voor leden gratis, dus vinden we het gezellig als iedereen daaraan deelneemt (ongeacht of je jezelf voor 1 of 2 activiteiten aanmeldt).


Wat zijn de kosten?

Deelname  ooooo   Leden  ooooo  Niet-Leden
Deelname aan 1 activiteit inclusief lunch
(klautertocht OF grotbiken)  €22,-  €32,-
Deelname aan 2 activiteiten inclusief lunch
(klautertocht EN grotbiken)  €44,-  €54,-

Aanmelding

Je kunt je via het online formulier aanmelden voor deze dag. Op het formulier kun je precies aangeven aan welke activiteiten je wilt deelnemen. We hebben een optie genomen bij ASP Adventures voor een “Spatlab-only dag”, maar dit betekent wel dat we binnen afzienbare tijd moeten laten weten of we het evenement door willen laten gaan. Bij voldoende aanmeldingen (10 deelnemers per activiteit) kan het evenement definitief doorgaan en sturen we je alle benodigde informatie toe.

Dit bevat dan een routebeschrijving naar de verschillende lokaties, hoe laat we verzamelen en op welke lokatie, kledingadviezen en uit welke onderdelen je lunchpakketje bestaat. 

Indien je belangstelling hebt, ontvangen we je aanmelding graag uiterlijk voor donderdag 14 November. Dan hebben we nog net een dag de tijd om aan ASP door te geven of het evenement georganiseerd mag gaan worden.

Vragen?

Heb je vragen over de winteractiviteit, neem dan contact op met Anja Welvaarts of Leonor Orban. Zij hebben dit geregeld en weten alle details in geuren en kleuren te vertellen.