Aktiviteitenprogramma 2003
19 Jan Bowling- en Steengrillavond
27 Jan Bezoek aan de Motorsalon in Brussel
24 Feb Bezoek aan Motor 2002
21 Apr Spat.Lab. Openingsrit
9-11 Mei Eurotoer van mc'72 (Hemelvaart)
22-23 Jun Spat.Lab. Weekend naar Salm
17 Aug Philips Toertocht 2002
29 Sep Spat.Lab. Afsluitingsrit
23 Nov Winter aktiviteit (nog nader te bepalen)

LET OP!  Dit aktiviteitenprogramma is onder voorbehoud

Bowling- en Steengrillavond
hier komt een verhaaltje over de bowling en steengrill avond in valkenswaard

 

 

< Terug

Bezoek aan de Motorsalon in Brussel
Op zondag 27 januari hebben we een bezoek gebracht aan de Motorsalon in Brussel. Deze beurs kenmerkt zich vooral doordat bekende en minder bekende motorfabrikanten (importeurs) hier alle modellen laten zien. Het leuke van de beurd is dus dat je heel veel modellen kunt 'passen' zondar dat je hier heel veel dealers voor af moet reizen. We hebben veel geluk gehad wat betreft de drukte, we konden eigenlijk overal vrijwel meteen bij, wat deze dag echt tot een relaxed dagje heeft gemaakt. In elk geval vonden wij het zeker de moeite waard.


 Top


Bezoek aan de Motor 2002 in Utrecht
Op zondag 25 februari was de Motorbeurs in Utrecht aan de beurt, hier lieten ruim 300 exposanten in vijf Jaarbeurshallen van alles en nogwat zien. Het accent lag sterk op avontuurlijke motorbeleving, veiligheid en service. Vorig jaar trok deze beurs meer dan 100.000 bezoekers. 

Organisator Motor Events uit Breda richtte een plek in waar motorrijders hun verlichting, remmen en banden en uitlaatgeluid konden laten checken. De motorrijder kon verder kosteloos een duidelijk overzicht krijgen van de technische staat van zijn/haar machine, verzorgd door de KNMV. Verder is dit ook een beurs met tweedehands motoren, bedrijven die motorreizen organiseren, heel veel koopjes in kleding, helmen, postorderbedrijven enz. enz.

Top