Openingstocht 2008

De lente is nu echt begonnen, iedereen heeft zijn/haar ijzeren ros weer uit de mottenballen gehaald en kijkt uit naar de eerste toertocht.

Om even rustig kennis te kunnen maken met de leden van MC Spat.Lab en alle andere deelnemers, beginnen we natuurlijk met onze gebruikelijke kop koffie.

Wil je mee rijden dan ben je vanaf 9:30 uur welkom bij Cafe herberg Mispelhoef, Oirschotsedijk 9, Eindhoven, telefoon: 040-2624128.

Wil je de foto's zien die gemaakt zijn tijdens deze middag, klik dan op de foto

Klik hier voor de poster

 

Onze openingstocht heeft weer alle facetten in zich, om het tot een geweldig leuke dag te laten worden.

Van paadjes omzoomt door bomen, weidse vergezichten, pittoreske dorpjes en veel terrasjes.

Deze route is 180 km. Het advies is om direct na de koffie te vertrekken, aangezien we natuurlijk weer terrasjes tegenkomen die uitnodigen om te gaan genieten van een volgende kop koffie of thee.

De route eindigt weer bij Cafe herbert Mispelhoef.


Inschrijven

Vooraf inschrijven is niet nodig.

Inschrijfgeld

leden  gratis  
niet leden 4,-

Route (Google Map)

Hieronder zijn de routes te bekijken m.b.v. Google Maps. Door op de knop te klikken maak je de betreffende route zichtbaar. M.b.v. de navigatieknoppen kun je in- en uitzoomen. Met het handje kun je de kaart verschuiven en met de knoppen rechts boven kun je ook de route geprojecteerd op een satellietbeeld zichtbaar maken.

Route
   

Roadbook (GPS)
Mocht je de route niet kunnen openen in mapsource, via het helpmenu van mapsource kun je mapsource updaten en daar laatste versie ophalen.
2008-04-27_spatlab-mapsource.gdb
   
Roadbook (Booklet)
   
Roadbook (Routerol)

We beseffen dat er motorrijders zijn die nog graag de route op papier zouden willen hebben. In praktijk is het maken van deze boekjes echter erg veel werk, terwijl de behoefte aan deze boekjes sterk afneemt. We willen het daarom dit jaar, bij wijze van proef, proberen alleen op gps te rijden.

   

Organisatie

Deze toertocht wordt georganiseerd door Motorclub MC Spat.Lab Eindhoven

Anja Welvaarts 040 2070228 of 06-45835098