Programma
Routes
wanneer
kosten
organisatie
aanmelden

 

 

26 mei - 9 juni 2007
14-daagse motor vakantie naar Zuid-Frankrijk 2007

We hebben dit jaar het plan opgepakt om een echte vakantie te organiseren naar zuid-Frankrijk. Of een en ander doorgaat hangt af van de hoeveelheid mensen die hierin geinteressserd zijn. We hebben de voorwaarde gesteld dat het minimum aantal deelnemers voor deze vakantie 15 moet zijn.
Hieronder kun je een beschrijving vinden van het programma zoals we deze in gedachte hebben. Je kunt er o.a. lezen waar we precies naar toe gaan, wanneer we gaan en hoeveel de vakantie ongeveer zal gaan kosten.

Afhankelijk van de informatie willen we graag van jou weten of dit je aanspreekt en of je graag mee zou willen. Mocht er voldoende interesse zijn dan gaan we de vakantie ook daadwerkelijk organiseren en kun je je inschrijven voor deze vakantie.

 


Programma

Het Doel van de vakantie is Zuid Frankrijk. Waar we precies naar toe gaan zijn we nog niet uit. Er zijn namelijk zoveel mooie plekken om naar toe te gaan. We denken aan de Provence, Drome of Ardeche. Het hangt sterk af van de de dagafstanden die we kunnen rijden. Een eerste idee van het programma van deze vakantie is als volgt:

De Heenroute

We rijden in drie of vier dagen door midden-Franrijk naar het zuiden. en hopen ergens in de buurt van Gap uit te komen.  

De Vakantie

Het uitgangspunt van de vankantie is om een aantal mooie motortochten te rijden. Met als idee te genieten van het mooie landschap. Deze motortochten willen we afwisselen met aan aantal rustdagen, waarop we andere aktiviteiten willen organiseren. Zodoende proberen we een afwisselende vakantie te realiseren.  

De Terugroute

Ook de terugreis zullen we binnendoor door Frankrijk rijden. We willen het zo uitkienen dat we in twee dagen naar huis rijden. Dit willen bereiken door over goeie doorgaande wegen te rijden met weinig verkeer, waardoor het lekker opschiet.


Routes

Alle routes worden door ons uitgezet. We zullen hierbij rekening houden dat de routes voor iedereen geschikt zijn. Je moet er wel rekening mee houden dat er soms wat langere afstanden gereden worden (als de wegen dit toelaten). Het moet voor niemand een probleem zijn om 's avonds op tijd in het hotel te zijn.

De routes zullen alleen beschikbaar zijn in GPS formaat. Dit hoeft geen probleem te zijn omdat er ondertussen voldoende mensen met een gps zijn. Wij zorgen ervoor dat iedereen die geen GPS heeft mee kan rijden met iemand die wel een GPS heeft. We zullen verder een laptop meenemen zodat iedereen onderweg nieuwe routes kan laden, mocht dit nodig zijn.Wanneer

De vankantie duurt 14 dagen en is gepland van zaterdag 26 mei t/m zaterdag 9 juni.Wat gaat de vakantie kosten

We gaan uit van 14 hotel overnachtingen op basis van half pension. De kosten voor de vakantie zullen dan ongeveer op 700 euro uitkomen.Organisatie

Deze vakantie wordt georganiseerd door Anja, Jos, Jeroen en Erik van MC Spat.Lab Eindhoven. Wij allen zijn veelvuldig met de motorfiets in zuid-Frankrijk geweest en hebben behoorlijk wat Frankrijk ervaring. Jos is jarenlang reisleider geweest bij KNMV-Motorreizen en heeft veel kennis en ervaring met het organiseren van motorfiets vakanties. Wat organistaie betreft zit dat dus wel goed. We gaan proberen of het mogelijk is een busje mee te laten rijden, waarin alle bagage vervoerd kan worden. Zo kan iedereen lichtgewicht op pad.Interesse
 
JA
Ik zou graag mee willen op deze vakantie, en ik wil geinformeerd worden of deze vakantie wel of niet doorgaat.
Meld je HIER aan!

Op 15 februari, zullen we gaan kijken of er voldoende mensen geinteresseerd zijn om de vakantie daadwerkelijk te organiseren, wacht dus niet te lang!